Radnički se radovao na Banjici: Prilika za revanš već u sredu

05.03.2022.
Rukometaši Partizana pretrpeli su večeras poraz od ekipe Radničkog u meču petog kola plej-ofa ARKUS lige. Gosti su na poluvremenu imali minimalnu prednost (11:12), da bi na kraju slavili sa plus dva na semaforu – 23:25.
Sa dva pogotka kapitena Živkovića na startu drugog dela, crno-beli su na kratko preuzeli vođstvo (13:12), ali je Radnički u nastavku ponovo poveo. Naš tim nije iskoristio šanse koje su  došle u ključnim trenucima, a Kragujevčani su to umeli da kazne.
Nije se Partizan predao do poslednjeg trenutka. Pokušali su izabranici Nenada Maksića da bar poravnaju rezultat, ali su gosti bili istrajni u nameri da iz Beograda odnesu oba boda.
Najefikasniji u našoj ekipi bio je Stefan Petrić, desetostruki strelac, a po pet golova dodali su Nemanja Živković i Uroš Kojadinović. Za igrača utakmice proglašen je Dejan Zlatanović, golman Radničkog, dok je najprecizniji u gostujućem sastavu bio  Luka Đerić sa šest pogodaka.
Već u sredu (9. mart) naš tim će odigrati novi duel sa Kragujevčanima, ali u okviru 1/4 finala Kupa prof. dr Branislav Pokrajac. Taj meč igra se u hali ,,Jezero“, sa početkom u 19 časova.
Posle pet odigranih kola plej-ofa ARKUS lige Partizan se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa šest bodova.
06.09.2024.

Rukometni klub Partizan AdmiralBet u novu sezonu ulazi sa deset novih igrača i ambicijama da se u godinama koje dolaze…

02.09.2024.

Rukometni klub Partizan AdmiralBet večeras je u beogradskom restoranu Savanova predstavio tim za sezonu 2024-25. U prisustvu velikog broja prijatelja…

31.08.2024.

Iranski golman Said Heidarirad danas je i zvanično potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom i predstavljaće veliko pojačanje na golu crno-belih….