Najmlađi (Partizan 2) savladali najstarije (Rekreativo)

31.03.2018.

Crno-beli “dečaci“ iz drugog tima savladali su favorizovani tim Rekreativa 22:29 (9:14). Kao što smo i u najavi rekli i na neki način predvideli je da su momci trenera Krželja u veoma dobrom periodu, da su uspeli da vežu 4. pobedu za redom , što se ne pamti kada je drugi tim u pitanju. Prethodnih godina Rekreativo je bila ekipa koja je najmanje odgovarala našoj drugoj ekipi, ali je trener Krželj odlično prirpemio ekipu i rezultat nije izostao. Od prvog momenta naš tim je znao šta hoće i imao je prednost tokom celog meča. Utakmica je odlučena od 19. – 27. minuta kada smo sa napravili seriju 0:5 ( 7:13). Ono što više može da raduje je podatak da se u drugoj ekipi odlično razvija nekoliko igrača koji su već sada na pragu prvog tima čime je drugi tim napravio veliki korak napred i konačno služi osnovnoj nameni – stvaranju igrača i pripremi za seniorski tim. Trenerima Krželju i Puljezeviću čestitamo i želimo im da nastave pobedonosni niz. svakako je sada došao momenat da se obrati posebna pažnja na ovaj sastav jer je svojim igrama to apsolutno zaslužio.

 

06.09.2024.

Rukometni klub Partizan AdmiralBet u novu sezonu ulazi sa deset novih igrača i ambicijama da se u godinama koje dolaze…

02.09.2024.

Rukometni klub Partizan AdmiralBet večeras je u beogradskom restoranu Savanova predstavio tim za sezonu 2024-25. U prisustvu velikog broja prijatelja…

31.08.2024.

Iranski golman Said Heidarirad danas je i zvanično potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom i predstavljaće veliko pojačanje na golu crno-belih….